EKO 365+, vabi na zaključno prireditev projekta, v četrtek, 10.julija ob 19ih, v Kreativnem parku, pri Rokodelskem centru

EKO 365+, vabi na zaključno prireditev projekta, v četrtek, 10.julija ob 19ih, v Kreativnem parku, pri Rokodelskem centru

EKO 365+  vabi na  zaključno prireditev projekta EKO 365+

 

Konec-Eko365+.jpg

V četrtek 10.7. ob 19h zaključujemo projekt EKO 365+, kateri je v letu 2013/14 v Ribnico, Kočevje in Sodražico pripeljal obilico zanimivih gostov in dogodkov.

 

V sklopu projekta smo organizirali več kot 25 seminarjev in delavnic na temo eko-kmetijstvo, eko-podjetništvo, eko-turizem in eko-kultura.

 

Zraven Rokodelskega centra Ribnica smo postavili tudi KREATIVNI PARK RIBNICA, nekakšen ustvarjalno-izobraževalni poligon na prostem, kjer smo izvedli večino dogodkov povezanih z naravo in umetnostjo.

 

V četrtek 10.7. ob 19h bomo pripravili zaključni dogodek, s katerim bomo otvorili ta prostor in hkrati zaključili naš projekt. (Program spodaj)

 

Če le imate čas, bi bil zelo vesel vaše udeležbe.

 

Hvala in lep dan,

 

Matej Ocepek - vodja projekta

------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM:
Po uradnem govoru bo otroke najprej v pravljično deželo Vilinčka Vila odpeljala priznana slovenska lutkarica JANA STRŽINAR, katera bo ob živi glasbeni spremljavi Mateja Ocepka vdihnila lutkam čaroben zvok.

JanaVIlincek.jpgVilincekVil.jpg
Po lutkovni predstavi sledi koncert zanimivega glasbenika BORISA DOLENCA. Ta že več kot deset let raziskuje zanimiv inštrument, kateremu se reče Hang. Inštrument proizvaja sanjave zvoke, katere odpirajo srce in ne pustijo ravnodušnega še tako zahtevnega poslušalca.
Hanggg-1.jpg
Sledi druženje ob ognju in sladko-kisla pogostitev.

Vabljeni da se nam pridružite 10.7. ob 19h v Kreativnem Parku Ribnica!
Kpark-1.jpg

Zaključni dogodek bo pospremil g.Jože Levstek (župan občine Ribnica ter predsednik LAS Po poteh dediščine od Idrijce do Kolpe), ter partnerji in podporniki projekta EKO 365+:

- ROKODELSKI CENTER RIBNICA

- JSKD RIBNICA

- KNJIŽNICA MIKLOVA HIŠA

- OOZ RIBNICA

- TURISTIČNO DRUŠTVO RIBNICA

- POKRAJINSKI MUZEJ KOČEVJE

Zahvale: INOTHERM, RADIO UNIVOX, REŠETO, R-KANAL+, KROŠNJAR/KOČEVAR, ŠILC PORTAL, RADIO 1

 

------------------------------------------------------------------------------

več na WWW.EKO-365.SI

------------------------------------------------------------------------------

O projektu:
Projekt EKO 365+ (Program za kreativno in zdravo podeželje), je enoletni program izobraževalnih dogodkov, ki se izvaja na področju Ribnice, Kočevja in Sodražice. Namen ima ozavestiti, navdihniti in približati pomen ekološkega življenja, tako na osebni kot družbeni ravni.

 

PARTNERJI PROJEKTA SO: Rokodelski Center Ribnica, Pokrajinski Muzej Kočevje, JSKD-izpostava Ribnica, Knjižnica Miklova Hiša, Območna obrtno-poslovna zbornica Ribnica in drugi podporniki.

 

IZVAJATELJ: Kreativni Laboratorij Ribnica

Program EKO 365+ je sofinanciran s strani Evropkega sklada za razvoj podeželja v okviru programa Leader.

 

 


 

SREBRNI SPONZOR: