MASAŽA HRBTA

Masaža hrbtaZvočna masaža s tibetanskimi skledami

MASAŽA HRBTA (30 min./20 eur )
Zdrava, prožna in gibčna hrbtenica je izrednega pomena za naše zdravje.
Z masažo hrbta sprostimo mišične napetosti in blokade, prekrvavimo mišice in vzpostavljamo ravnovesje v telesu. Največ za svojo hrbtenico pa lahko naredimo mi sami s pravilno in redno vadbo.

MASAŽA HRBTA IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (60 min./33 eur ali 90 min/50 eur )
Je odlična kombinacija pri vseh težavah s hrbtenico. Z masažo hrbta ogrejemo in sprostimo vse mišice hrbta, s pomočjo refleksnih točk na stopalu pa še dodatno aktiviramo celotno hrbtenico in poskrbimo za odpravljanje vzrokov in posledic, ki so privedle do nastanka bolečin in težav.

MASAŽA HRBTA S HIMALAJSKIMI POSODAMI (50 min./ 30 eur)
Je kombinacija zvočne masaže s himalajskimi posodami in masaže hrbta. Himalajske posode polagam na hrbet, kjer nanje igram. Zvok oz. vibracije posod, ki jih slišimo, pa tudi čutimo na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju, popolnoma sprostijo celo telo, še posebej mišice hrbta, odplavljajo napetosti in blokade v tem delu, ki so pogosto posledica stresnega načina življenja, bremen in težav, ki jih nosimo na svojem hrbtu in ramenih.

SPROSTITVENA MASAŽA HRBTA (90 min./ 55 eur)
Je sestavljena iz zvočne masaže s himalajskimi posodami, masaže hrbta in refleksne masaže stopal, ki s pritiskanjem na refleksne cone še dodatno sprosti oz. aktivira hrbtenico in celo telo. Popolna kombinacija za vse, ki si želite resnično popolne sprostitve hrbta, telesa in duha.