Pomlad je čas,ko telo kar kliče po ” razstrupljanju “

Pomlad je čas,ko telo kar kliče po ” razstrupljanju “

Pomlad je čas, ko telo kar kliče po " razstrupljanju " in  po hrani, ki čisti in daje energijo našemu telesu.
Narava nam je že postregla z regratomČEMAŽ-em, ki razstruplja telo, čisti kri, s trobenticami in  marjeticami, ki so odlične za čaj in za med solato. Koprivin čaj je odličen za čiščenje telesa, sveže koprive v smoothiju - mnjamsi....vse kar potrebujemo imamo na dosegu roke. Kadar se odločimo za spomladansko " čiščenje telesa " je potrebno poleg prehrane in pitja vode, poskrbeti še za dovolj gibanja, da se " strupi ", še hitreje izločijo. Poleg vsega naštetega pa nam je v veliko pomoč lahko tudi refleksna masaža stopal.

Refleksoterapija  je terapija, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na točno določeno točko na stopalih. Naša stopala izražajo stanje celotnega telesa. Posamezne točke na stopalih so povezane s točno določenimi deli telesa in organi. Boleče in občutljive točke odražajo blokado pripadajočega organa ali  dela telesa,  ki je najprej energetska in se kasneje lahko razvije v bolezen.
Z refleksno masažo stopal sprožimo fizično in energetsko čiščenje telesa
.
Spodbudimo k razstrupljanju jeter, vranice, ledvic, pljuč, črevesja, limfnega sistema ... Telo se razstruplja fizično in čustvenih strupov, osvobaja se prepričanj oziroma misli, ki mu ne služijo več.

refleksoterapija_organifootmassage1.3RMEGIPT

Več o refleksoterapiji si lahko preberete tukaj : http://www.mudra.si/masaze/refleksoterapija-refleksna-masaza-stopal/

Na refleksno masačo stopal se lahko naročite na 031-218-550 ali na info@mudra.si

Želim vam čudovito pomlad,

Sandra