Refleksna masaža stopal = čudovita metoda naravnega zdravljenja

Refleksna masaža stopal = čudovita metoda naravnega zdravljenja

Refleksna masaža stopal čisti in poživlja telo ter povečuje energijo in čustveno ravnovesje.  S stimuliranjem določenih točk na podplatih ali dlaneh, ki pripadajo posameznim organom, delom telesa, odpravljamo energijske blokade in omogočamo, da se energija neovirano pretaka skozi naše telo. Tako je delovanje organov in delov našega telesa nemoteno. Na ta način se sprosti in harmonizira celotno telo, kar ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.
Refleksoterapija deluje celostno, na vseh nivojih in obravnava človeka kot celoto. Človek nenehno deluje na štirih nivojih: fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju, ki so med seboj neločljivo povezani. Ko pride na kateremkoli od teh nivojev do neravnovesja, se le-to odraža tudi na stopalu, ki je ogledalo naše duše in zdravstvenega stanja. Vsi aspekti človeka, tako fizični kot duševni, so neločljivo povezani.
Boleče ali spremenjene cone na stopalu ( kristalčki, otrdline..) navadno odražajo blokado pripadajočega organa, dela telesa, ki je sprva zgolj energetska, (energija zastaja ali pa je ovirana) če ni odstranjena pa sproži tudi telesne spremembe, ki lahko vodijo v bolezen. Z dotikom, stimulacijo refleksne točke pošljemo impulz do pripadajočega organa, kar pomaga k vzpostavitvi ravnovesja znotraj tega organa, pa tudi v organizmu kot celoti. Na ta način preko pritiska na stopala delujemo na celo telo.
Stopalo zdravega človeka pri masaži ne boli, ne glede na moč pritiska.

stopalca
Refleksoterapija lahko deluje preventivno za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ali pa terapevtsko pri težavah in boleznih, kjer ponovno vzpostavljamo ravnovesje in harmonijo v telesu.

Glavni cilj refleksoterapije je uravnoteženje telesne življenjske energije in aktiviranje samozdravilnih moči telesa.

 

Naročanje na o31-218-550

Od 1.-16. julija vam za refleksno masažo stopal nudim 10% popust .