ZVOČNA MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI

Zvočna masaža je ena izmed bolj priljubljenih in sproščujočih oblik masaže, pri kateri posode polagamo na lahno oblečeno telo, nanje igramo in z njimi drsimo po celem telesu.

Zvočna masažaZvočna masaža s tibetanskimi skledami

Pojoče posode jim pravimo zato, ker njihov zvok lebdi v zraku še dolgo potem, ko zaigramo nanje. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka, ki jih ne le slišimo, pač pa tudi občutimo na fizičnem, duhovnem, mentalnem in čustvenem nivoju. Vibracije pojočih posod napolnijo z zvokom in zavibrirajo vsako celico našega telesa, zato ji pravimo tudi celična masaža. Učinki zvočne masaže so zelo blagodejni.  Odpravlja napetosti in blokade v našem telesu, ki so posledica stresa, sprošča telo in um ter spodbudi proces samozdravljenja organizma.

Pri zvočni masaži uporabljam šest himalajskih pojočih posod, zato je sprostitev res popolna.

 

CENIK:

ZVOČNA MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI (60 min./ 35 eur )

ZVOČNA MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (60 min. / 35 eur )

ZVOČNA MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (90 min./ 50 eur )

ZVOČNA MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI IN MASAŽA HRBTA ( 50 min./ 33 eur )

SPROSTITVENA  MASAŽA  (90 min. /55eur )

je sestavljena iz zvočne masaže s himalajskimi posodami, masaže hrbta in refleksne masaže stopal, ki s pritiskanjem na refleksne cone še dodatno sprosti oz. aktivira hrbtenico in celo telo. Popolna kombinacija za vse, ki si želite resnično popolne sprostitve hrbta, telesa in duha.