ZVOČNA SPROSTITEV Z GONGI, 1. junija, ob 19ih, v Uniforce centru

ZVOČNA SPROSTITEV Z GONGI, 1. junija, ob 19ih, v Uniforce centru

gongsun

ZVOČNA SPROSTITEV Z GONGI IN DRUGIMI INŠTRUMENTI  je namenjena vsem, ki si želite sprostitve telesa in duha.

P1000938

Zvočna sprostitev z gongom deluje izredno sproščujoče in umirjajoče, saj zvok gonga omogoča globoko sprostitev theta in delta stanja, ko se frekvenca valovanja možganov upočasnjuje od 7 pa vse do 0,5 herca. To je stanje globokega sna, popolne sprostitve in uskladitve leve in desne možganske polovice, kar omogoči zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco.

Vibracije, ki jih oddaja gong so zelo močne in delujejo tako na fizično, kot tudi na psihično in energijsko stanje telesa in duha. Fizično jih lahko občutimo kot mravljinčenje, lebdenje, občutek breztežnosti, in tudi kot vibriranje telesa, ki je posledica tega, da zavibrirajo vse celice v našem telesu, se obnovijo, prerodijo. Zaradi tega zvočne sprostitve z gongom in s himalajskimi pojočimi posodami imenujemo tudi celična masaža.

Zvočna sprostitev z gongom je odlična terapija zoper stres, depresije, izčrpanost, jezo, občutke osamljenosti in ločenosti, ter proti vsem vrstam strahov in drugih težav, povezanih s pomanjkanjem notranjega miru. Z uporabo zvoka glasbil, katerih značilnost je dolgo odzvanjanje njihovih tonov, lahko učinkovito odstranjujemo blokade in napetosti, ki so lahko že zelo dolgo nakopičene v telesu. Po zvočni sprostitvi se počutimo lahkotno, prerojeno, umirjeno in svobodno. Ob poslušanju gongov se lahko zgodi, da se potlačena čustva ali telesni simptomi dvignejo na površje, ki pa se med zvočno kopeljo transformirajo, odplavijo. Pogosti so telesni občutki vročine, hladu, vibriranja, trenutnih bolečin, …ko se stari telesni zapisi čistijo.

Na zvočno sprostitev pridite v udobnih oblačilih, s seboj prinesite podlogo za ležanje, deko, oz. vse kar potrebujete za udobno ležanje, ter steklenico vode.